Dostępne przez: Sekcja 7.4, „Menu główne”.
| Poziom użytkownika | Opis |
|---|---|
| #1 Operator | Obsługa podstawowych funkcji urządzenia |
| #2 Ustawiacz maszyn | Obsługa rozszerzonych funkcji i ustawień urządzenia |
| #3 Master | Pełny dostęp do urządzenia |
| (1) | Wyświetla, który użytkownik jest zalogowany. |
| (2) | Wyświetla, który użytkownik ma zabezpieczenie hasłem (tutaj żaden). |
| (3) | Można tworzyć nowych użytkowników, którzy mogą być edytowani w przeglądzie po kliknięciu. |
| (4) | „Uprawnienia” |
| (5) | Po ostatniej operacji użytkownik jest automatycznie wylogowywany po upływie ustawionego czasu. |
| (6) | Ręczne wylogowanie użytkownika. |
| (7) | Obsługa klienta może uzyskać dostęp do urządzenia na miejscu po wprowadzeniu hasła. |
| (8) | Resetowanie haseł w przypadku utraty danych logowania. Potrzebne jest pięciocyfrowe hasło główne. Zostało ono przekazane na dowodzie dostawy / z tyłu urządzenia. Następnie można zresetować hasła użytkowników! |
WSKAZÓWKA
Jeśli nie ustawiono czasu automatycznego wylogowania, użytkownik zostanie natychmiast zalogowany ponownie, nawet po ponownym uruchomieniu urządzenia!Poszczególne działania i ustawienia mogą być dozwolone lub zabronione dla poziomów użytkowników. Zmienione poziomy uprawnień są oznaczone kolorami, w zależności od tego, czy ograniczają dostęp bardziej (ciemnoniebieski) czy mniej (jasnoniebieski) niż domyślne ustawienia fabryczne.